Caracteristici tehnice

Dimensiuni placute Manolo Manufaktura


Placutele decorative de ciment colorat sunt realizate din 3 straturi. Stratul superior este un amestec de ciment alb, marmura fina si pigmenti anorganici. De accea culorile nu se indeparteaza cu timpul, ci din contra, o data cu trecerea anilor, placutele capata o frumusete aparte.

Procesul de fabricatie presupune turnarea consecutive a celor 3 straturi intr-o matrita speciala si presarea hidraulica. Apoi placutele sunt scufundate in apa pentru 24 de ore si uscate timp de minim 2 saptamani.

Aplicare

Placutele decorative de ciment colorat pot fi utilizate pentru placarea pardoselilor, a peretilor, a blaturilor de bucatarie, a blaturilor de masa, etc. Sunt folosite atat in amenajarea resedintelor particulare cat si pentru lacasuri de cult, hoteluri, cluburi, cafenele si restaurante. Noi le producem cu tehnologia si materialele originale, ceea ce le recomanda pentru utilizarea lor in proiectele de restaurare si amenajare a cladirilor vechi.Fiind produse manual, placutele de ciment colorat pot avea imperfectiuni (de grosime, dimensiuni, diferente de nuante, imperfectiuni ale desenului), care nu pot fi considerate defecte, ci fac parte din farmecul aparte al acestui tip de finisaj.