Caracteristici tehnice

Dimensiune: 200 x 200 x 17 mm / 200 x 200 x 22 mm
Greutate: aprox. 32 kg/mp / 35 kg/mp
25 placute/mp

12 placute / cutie; 1 cutie = 0,48 mp


Placutele decorative de ciment colorat sunt realizate din 3 straturi. Stratul superior contine ciment Portland alb, marmura fina si pigmenti anorganici. Culoarea nu este aplicata la suprafata; acest strat colorat are o grosime de 0,7-3 mm. De aceea culorile nu se indeparteaza cu timpul, ci din contra, odata cu trecerea anilor, placutele capata o frumusete aparte.

Procesul de fabricatie presupune turnarea consecutiva a celor 3 straturi intr-o matrita speciala si presarea hidraulica. Apoi placutele sunt scufundate in apa pentru 24 ore si uscate timp de minim 2 saptamani.

Aplicare

Placutele decorative de ciment colorat pot fi utilizate pentru placarea pardoselilor, a peretilor, a blaturilor de bucatarie, a blaturilor de masa, etc. Sunt folosite atat in proiecte rezidentiale, cat si comerciale, de la resedinte particulare pana la hoteluri, cluburi, cafenele si restaurante. Noi le producem cu tehnologia si cu materialele originale, ceea ce le recomanda pentru utilizarea lor in proiectele de restaurare si amenajare a cladirilor vechi.Fiind produse manual, placutele de ciment colorat pot avea mici imperfectiuni (de grosime, mici diferente de nuanta, mici imperfectiuni ale desenului), care nu pot fi considerate defecte, ci fac parte din farmecul aparte al acestui tip de finisaj.