Franciza

Tara de origine: Romania
Durata contract - 5 ani
Exclusivitate teritorială - asigurată in judet
Suprafaţa necesară (unit size) – minim 100 mp
Taxa de intrare (entry fee ) – 5.000 EUR
Redevenţe (royalty fee) – nu exista
Taxe pentru marketing – nu exista
Investiție – 15.000 (include taxa de fraciză + linia de productie care cuprinde: presa hidraulica, 1 matrita, 2 separatoare)
Posibilitate de finantare prin TBI Bank
1-2 angajati / tura
Instruire şi training - se asigură cu titlu gratuit
Experienţă anterioară - nu este necesară
Se achizitioneaza de la noi: separatoare, pigmenti

De ce MANOLO MANUFAKTURA?
Acum poti produce si tu pardoseala nobililor, in sistem de franciza. Suntem unic producator in Romania al placutelor decorative de ciment. Noi le producem cu tehnologia si cu materialele originale, ceea ce le recomanda pentru utilizarea lor in proiectele de restaurare si amenajare a cladirilor vechi. Producerea placutelor de ciment este o meserie rara, in care productia se mai realizeaza inca manual, prin aceleasi procedee traditionale care se foloseau in trecut. Aceasta tehnologie bazata pe lucru manual confera o frumusete si un farmec aparte acestui tip de finisaj.

DESPRE NOI
Inceputa ca o afacere de familie, MANOLO este o manufactura care se ocupa cu conceperea si producerea placutelor decorative de ciment, un produs cu o traditie de peste 150 ani. Obiectivul nostru este acela de a reinvia, de a pastra si transmite si generatiilor viitoare aceasta tehnica artizanala aproape uitata, placutele de ciment si motivele lor. In acelasi timp ne dorim sa cream un stil propriu, sa introducem motive noi, culori si combinatii cromatice unice.
2010 – am avut primul contact cu acest tip de placute, de care ne-am indragostit la prima vedere
2011 – am inceput documentarea si pregatirea productiei
2012 – am produs primele placute
2014 – MANOLO MANUFAKTURA a devenit marca inregistrata

Despre franciza
Franciza este operațiunea care îmbracă forma unui contract prin care o persoană numită francizor îi acordă unei alte persoane, numită beneficiar sau francizat, dreptul de exploatare a unui ansamblu de drepturi de proprietate industrială sau intelectuală, în scopul de producție sau de comercializare a anumitor tipuri de produse și/sau de servicii. Obținerea unei francize implică plata unei taxe de intrare în sistem precum și a unor redevențe anuale, de regulă sub forma unui procent din cifra de afaceri.
Beneficiarul unei francize are avantajul de a exploata o marcă de prestigiu, și de a intra pe o piață concurențială folosind tehnici de producție, comercializare și marketing perfecționate în timp, și cu un grad înalt de rentabilitate. Probabil cel mai important avantaj pentru francizat este achiziționarea sau utilizarea unui produs sau serviciu consacrat.

Francizatul lucrează sub protecția unui brand ce este deja cunoscut și prezent în conștiința publicului. Astfel este mult mai ușor să atragi clienți. De asemenea, ei beneficiază de renumele, mărcile comerciale, dreptul de autor, secretele de producție comercială sau alte proceduri secrete și de succes deținute sistemul de franciză.
TBI Bank